top of page

KONTAKT
BROADCAST MEDIA IDAG:
MAIL@BROADCAST-MEDIA.DK
+ 45 61 70 42 07

Skriv til mig her

Eller på mail:

mail@broadcast-media.dk

Spørgsmål? Ring til mig på: 

+45 61 70 42 07

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Tak for din besked 😊

DET ER MIG I MØDER
ETH profil billede marts 2023 friskt 3 edit.jpg

Art director, Content Creator

og indehaver 

Elisabeth thor Dannemare

Jeg har en evne til at sætte sig ind i jeres virksomhed og opnå dyb forståelse for jeres forretning og derved for hvad der skal formidles, både visuelt som skriftligt. Jeg har æstetisk, teknisk og markedsføringsmæssig viden og kunnen. Jeg har specialiseret sig i at promovere ejendomme og alle typer virksomheder med videomarkedsføring, som jeg selv producerer som videograf og video-editor. 

Jeg har i en årrække været aktiv som billedkunstner, med flere udstillinger bag mig og har haft over 26.000 følgere internationalt. Jeg bruger min erfaring med at komponere billeder til at skabe de rette øjefængende promoveringsvideoer for mine kunder. Min erfaring med online markedsføring bruger jeg til at fremme mine kunders synlighed, så I kan nå jeres mål. 

Jeg motiveres af at skabe det helt rigtige resultat for mine kunder. Jeg prioriterer en god relation til jer og den gode dialog, samt en høj professionel kvalitet i alt hvad jeg arbejder med. Jeg er certificeret dronepilot og har et skarpt øje for at fange de rigtige fængende optagelser fra luften. 

 

Skulle I være interesserede i at høre mere om hvad jeg kan tilbyde jer, så møder jeg meget gerne med jer over en kop kaffe til en helt uforpligtende og uformel snak om jeres behov og om mulighederne. 

Ring allerede nu på +45 61 70 42 07, eller skriv på mail@broadcast-media.dk, og få kaffeaftalen på plads idag, så vi kan mødes enten digitalt eller fysisk. I kan også booke et opkald eller et digitalt møde med mig her eller bestille et tilbud med det samme her

I finder mig i Aalborg
Men vi kan også mødes på min erhvervsadresse i Aarhus, hos jer eller digitalt. 

Jeg ser frem til at møde jer 😊

bottom of page