top of page

Vis jeres faciliteter 
med en virtuel rundvisning

FOR VIRKSOMHEDER SOM DRIVER HOTELLER, KROER, KONFERENCECENTRE,
RESTAURANTER, CAFEER, BOLIG- OG ERHVERVSEJENDOMME

I har brugt lang tid på at indrette jeres fysiske rammer for at skabe den helt rigtige stemning...

 

Hvorfor ikke vise dette i fuld udgave for interesserede kunder som besøger jeres hjemmeside? Det er godt at bruge fotos og video, men disse vil kun vise et brudstykke af jeres fysiske rammer, som jo er en stor del af jeres produkt. Det mest optimale er naturligvis at bruge alle disse 3 visuelle elementer på jeres hjemmeside i en kombination. Nedenfor kan I blive klogere på, hvad en virtuel rundvisning kan gøre for jer, og hvordan den kan tage sig ud.  

Set Table

3 gode grunde

...til at I skal vælge en virtuel rundvisning: 

 • Kan gøre flere hjemmesidebesøgende til kunder hos jer, fordi de kan se præcis hvad I tilbyder ift. de fysiske rammer, som kan være afgørende for deres endelige beslutning ift. at købe hos jer frem for hos andre. 

 • Kan gøre ‘tvivlere’ til kunder, fordi de kommer tættere på den fulde oplevelse af jeres sted, ved at de kan ‘kigge rundt’ i jeres faciliteter på forhånd. 

 • Fremmer jeres online tilstedeværelse & øger jeres SEO-rangering, så I kommer højere op i søgeresultaterne på Google, ved at det får flere af jeres hjemmesidebesøgende til at blive i længere tid på jeres website, fordi de bruger tid på at udforske jeres fysiske rammer online i den virtuelle rundvisning. Det giver en højere 'dwell time'' som giver point ift. SEO-rangering.

Forretningskvinde med bærbar computer

Fordele

 • Giver en bedre rumfornemmelse end fotos og video kan.

 • Tilføjer en dimension mere til den online præsentation. 

 • Præsenterer jeres lækre omgivelser på en flot og mere fuldstændig måde.

 • Fjerner gætværket for nye kunder ift. hvilke rammer de kan forvente. 

 • Giver en bedre helhedsoplevelse af jeres sted. 

 • Gør jer mere transparente. 

 • Interesserede kunder kan kigge rundt i jeres faciliteter på forhånd på jeres hjemmeside, og kommer derved tættere på den fulde oplevelse af jeres sted, som kan være afgørende for at de vælger jer. 

Udforsk en virtuel rundvisning her

Guide

Klik på det roterende billede én gang for at standse det.

Klik, hold og træk for at 'kigge rundt'. 

Vælg lokaler via plantegningen, som kan forstørres i øvre højre hjørne. 

Eller vælg lokaler ved at klikke på de små billeder i bunden. 

Gør det til jeres eget...

Få lagt den virtuelle rundvisning ind som et link i en tekst (se eksempel ved at klikke her), som et link i et billede, eller få det integreret på jeres hjemmeside med HTML, i en lille, mellem, stor eller aflang version. Mulighederne er mange. 

I nedenstående link kan I se hvordan vores kunde, Fredensborg Store Kro, valgte at lægge deres virtuelle rundvisning ind. Her er den lagt på forsiden og under 'Lokaler', under 'Møde og Konferencer'.

 

Se her:

 

www.storekro.com

Pris for virtuel rundvisning

Grundpakken inkluderer:

 • Fotografering (1 dag)

 • 15 stk. 360-billeder. 

 • Klargøring af plantegning. 

 • Redigering af alle 360-billederne. 

 • Teknisk opsætning af billeder og plantegning i den virtuelle rundvisning. 

 • Beskrivelse til den virtuelle rundvisning. 

 • Assistance til at få opsat den virtuelle rundvisning på jeres hjemmeside i samarbejde med jeres webmaster. 

Grundpakken koster 14.900 kr. ekskl. moms og herefter tillægges et abonnement på 399 kr/måned ekskl. moms (årlig betaling) for 'webhosting' af den virtuelle rundvisning. Se detaljer nedenfor*

I kan tilføje/fratrække flere/færre 360-billeder for 230 kr./stk. ekskl. moms. 

IMG_6546_edited.png

Har I spørgsmål, så kontakt mig endelig for at høre nærmere på mail@broadcast-media.dk  

Book evt. opkald eller møde her.

* Abonnementet går til at sikre at den virtuelle rundvisning er tilgængelig online, ligesom man betaler et abonnement for at have en hjemmeside synlig online. Vi har en udgift til dette, som vi er nødt til at dække ind. Abonnementet kan til en hver tid opsiges skriftligt inden den næste betaling og senest 1 måned før den årlige betaling på mail@broadcast-media.dk. I beholder alle de billeder der er blevet taget, men når abonnementet er opsagt, vil den virtuelle rundvisning ikke være synlig online længere. I kan altid genoptage abonnementet, og så vil jeres virtuelle rundvisning være synlig online igen. Opstart af abonnementet, efter en periode hvor det har været opsagt, koster kun abonnementsprisen og ikke yderligere. Priserne gælder ved udførelse af virtuel rundvisning i Danmark.

Anker 1
bottom of page